VĀRDNĪCA

ARGANA EĻĻA

Vērtīgo, organisko argana eļļu izgatavo vietējo sieviešu kopiena Marokā ar videi draudzīgām metodēm. Šī serificētā eļļa ir bagātīga ar polinepiesātinātajām taukskābēm (linolskābi, omega-6) un tokoferoliem (vitamīnu E un antioksidantiem). Marokas sievietes jau gadsimtiem ilgi argana eļļu plaši izmanto ādas, matu un nagu kopšanā. Daudzi tradicionālie skaistuma noslēpumi balstās argana eļļas iedarbīgumā, tā padara matus spēcīgus, bet tai pašā laikā zīdaini maigus un mirdzošus. 

ARGINĪNS

Šī aminoskābe nodrošina pH līmeņa stabilitāti un ir optimāla matiem un ādai. Tā tiek iegūta cukura fermentācijas laikā un nodrošina Essence d'Eclat formulas integritāti un stabilitāti. 

AVOKADO EĻĻA

Eļļa tiek iegūta no avokado kauliņiem, un tā ir bagātīga ar mononepiesātinātajām taukskābēm (oleīnskābe un palmitoleīnskābe) un vitamīnu E, sniedzot barojošu efektu. 

BRASIKAMIDOPROPIL DIMETILAMĪNS

Jaunākās paaudzes kondicionējošais aģents, kas iegūts no krustziežu ģints eļļām. Tas sastāv galvenokārt no behanīla (C22), kas novērš matu sausumu, nepadarot tos smagnējus. 

CETERAILSPIRTS

Plaši izplatīts ādas kopšanas produktos. Šis aģents veicina formulu mitrinošās un mīkstinošās īpašības.

CETILSPIRTS

Šis alkoholu saturošais esteris tiek iegūts videi draudzīgā veidā no augiem un tas tiek izmantots kā kondicionējošs un stabilizējošs aģents. 

CITRĀLS

Galvenokārt sastopams citronzāles eļļā un citos šīs ģints augos. Klātesošs arī vībotņu, apelsīnu un citronu ēteriskajās eļļās. 

CITRONELOLS

Smaržvielu sastāvdaļa, kas iegūta ģerāniju un citronzāles destilācijas procesā. Sastopams arī rozēs un muskatriekstos. 

CITRONSKĀBE

Alfagidroksīdskābe ir pH līmeņa regulētājs, kas iegūta videi draudzīgā procesā no kukurūzas, cukurbietēm vai cukurniedrēm. Tā ir izmantota Aura Botanica produktos, lai nodrošinātu tā ideālo produkta lietošanas kvalitāti. 

DAMASKAS ROŽŪDENS

Ziedūdens ir iegūts no ūdens garaiņiem Damaskas rozes destilēšanas procesa laikā. Tas piešķir Essence d'Eclat neticami patīkamu aromātu. 

GLICERILSTERĀTS

Šis glicerīna esteris stabilizē putas un ir iegūts videi draudzīgā veidā, tas ir augu izcelsmes.

GLICERĪNS

Augu izcelsmes sastāvdaļa ar lieliskām mitrināšanas īpašībām, kas iegūtu videi draudzīgā veidā.

HEKSILCINAMALS

Dabīgi sastopama smaržvielu sastāvdaļa kumelīšu ēteriskajā eļļa. 

HIDROKSICITRONELĀLS

Dabīgi sastopama smaržvielu sastāvdaļa laima, citrona, saldā apelsīna, apelsīna, sandalkoka, mandarīna un ilang-ilang ēteriskajās eļļās.

Piemīt salda smarža, kas atgādina liepziedus vai laima pumpurus. 

JOJOBA EĻĻA

Auksti spiesta jojoba eļļa ir bagātīga ar retiem lipīdiem un vaskiem. Šī eļļa neticami nogludina, mitrina un kondicionē matus. 

KAPRILIL GLIKOLS

Šī mitrinošā sastāvdaļa ir mākslīgi sintezēta. 

KARAMELE

Šīs dabīgā krāsviela ir iegūta videi draudzīgā veidā no kukurūzas vai kviešiem, tā sniedz Bain Micellaire un Soin Fondamental to bagātīgo, zeltaini skaisto toni. 

KOKAMĪDS MIPA

Šī sastāvdaļa optimizē tekstūru. Tas ir esteris, kas iegūts no kokosriekstiem un nodrošina putu apjoma stabilitāti. 

KOKOGLIKOZĪDS

Nejoniska virsmaktīvā viela, kas iegūta videi draudzīgā veidā no augu eļļām un glikozes ar taukskābju spirtiem. 

KOKOSA EĻĻA

Auksti spiesta, organiska Samoa kokosriekstu eļļa tiek iegūta tradicionālā veidā no vietējā, godīgas tirdzniecības kopienām. Eļļa ir spiesta ar rokām no augļa baltās daļas tikai tad, kad tas ir ideāli gatavs. Šī tīrā eļļa ir bagātīga ar barojošajiem lipīdiem, kas satur omega 6 un omega 9 (neaizstājamās taukskābes), kā arī lielā daudzumā laurskābi (50%), kas dziļi iekļaujas matu šķiedrās un sniedz matiem nepieciešamo barošanu.

KOKOSRIEKSTU BETAĪNS

Amfotēra, virsmaktīva viela, kas ir maigs mazgāšanas aģents, ko iegūst no kopras (kokosrieksta mīkstuma) ar videi draudzīgām metodēm.

KSANTĀNA SVEĶI

Polisaharīds, kura sastāvā ir vairāki cukuri (glikoze / mannoze / glikuronskābe), kas iegūti videi draudzīgā veidā fermentācijas procesa rezultātā. 

Ksantāna sveķu sastāvs un struktūra, ja tas tiek izveidots komerciālām vajadzībām, ir tieši tāds pats kā dabā sastopamajiem polisaharīdiem. Tas tiek izmantots kā recinātājs. 

LIMONĒNS

Dabīgi sastopama smaržvielu sastāvdaļa ēteriskajās eļļas ar aromātu, kas raksturīgu citrusaugļiem. 

LINALOLS

Smaržvielu sastāvdaļa, kas atrodas lielākajā daļā ēterisko eļļu, ieskaitot lavandu, bergamoti, palisandru un piparmētru. 

NĀTRIJA BENZOĀTS

Šis mākslīgi sintezētais konservants ir svarīgs, lai samazinātu mikrobioloģiskos riskus un nodrošinātu formulas kvalitāti un drošumu. 

NĀTRIJA HIDROKSĪDS

Regulē formulas pH līmeni

NĀTRIJA HLORĪDS

Šo dabīgo sāli iegūst Francijas ūdeņos, un pretēji populārajam uzskatam tam nav negatīva ietekme uz matu skaistumu. Sāls patiesībā piešķir sniedz formulai līdzsvarotu tekstūru un nodrošina tās stabilitāti. 

NĀTRIJA LAUROILA SARKOSINĀTS

Anjona virsmaktīvā viela ar dabīgajām taukskābēm (iegūta no kokosriekstu eļļas) un aminoskābes (sarkosīna), kas ļauj formulai maigi attīrīt un piešķir lieliskas putošanās spējas. 

PROPĀNDIOLS

Šis aģents kontrolē mitrināšanu un ir iegūts no kukurūzas. To izmanto, lai nodrošinātu Essence d'Eclat formulas stabilitāti un integritāti. 

ROZMARĪNA LAPU EKSTRAKTS

Rozmarīna lapu ekstrakts tiek lietots kā antioksidants, lai stiprinātu un pasargātu formulās esošās eļļas no oksidēšanās. 

SALDO APELSĪNU MIZAS EĻĻA

Šī ēteriskā eļļa, kas iegūta no Brazīlijas apelsīniem, tiek izmantots kā galvenais elements dabīgajās smaržas piešķiršanai visiem Aura Botanica produktiem.

SALICILSKĀBE

Šo organisko sāli izmanto kā konservantu kulinārijā un kosmētikas industrijā. Tas garantē mikrobioloģisko aizsardzību produktam un formulas stabilitāti. 

SAULESPUĶU SĒKLU EĻĻA

Šī eļļa tiek iegūta videi draudzīgā veidā. Saulespuķu sēklu eļļa ir bagātīga ar polinepiesātinātajām taukskābēm, omega-6, oleīnskābi un vitamīnu E - tie visi matiem sniedz barojošu un kondicionējošu efektu.

TOKOFEROLS

Vitamīns E, kas iegūts no sojas sēklām. Šis antioksidants no sojas eļļas tiek lietots, lai stiprinātu un pasargātu formulās esošās eļļas no oksidēšanās. 

ŪDENS

Šim šķīdinātājam vai palīgvielai ir nevainojama tīrība, lai garantētu produkta kvalitāti.

VĪNSKĀBE

Šī alfahidroksīdskābe ir organiskā skābe, kas tiek iegūta videi draudzīgā procesā no tām pašām vīnogām, no kurām tiek gatavots sarkanvīns. Vīnskābe tiek izmantota kā pH līmeņa regulētājs. Tā aktivē citas sastāvdaļas, lai pastiprinātu kondicionēšanas iedarbīgumu.

Uz lapas sākumu